Tack och godnatt

Klockan är mycket och jag ska nu lägga mig i min varma och sköna säng och sova. Imorgon ska typ halva skolan fara till Luleå tekniska universitet, och vi ska vara där hela dagen är hemma vid kl 4. :) Men det känns jätte jobbigt att åka buss dit. Kan inte skolan hyra en limo till HR? ^^

 

Snart är älsklingen hema igen, snart! Bara några dagar kvar. :D
Godnatt och sov gott..
Over and out. ;)
<3


Grattis ;D

Tänkte bara skriva GRATTIS till Emelie Stranberg och Robin Åhman som ska laga mat på nobell. Hoppas det går bra för er två och att ni kommer få ha roigt, och att ni får en upplevelse ni kommer minnas läääänge. ;)

 


Diss & hiss

  • Studiebidraget
    Okej, det är bara ett bidrag, men hallå det tar ju slut på några dagar. 1050 kronor räcker inte långt. Man behöver ju pengar till allt nu för tiden... Det räcker inte till nya kläder, mat, bensin/disel, behov som cigg eller snus och andra nöjen..
  • Mörker
    Visst nog kan det vara mysigt. Men man blir ganska trött och inte så peppad då det är typ kolsvart ute då man vaknar och ska till skolan, och då man slutar skolan är det lika svart.

  • Höstlov
    Om fem skoaldagar har vi ÄNTLIGEN lov. Och det är efterlängtat. Jag börjar bli så skoltrött och jag är garanterat inte ensammen om att vara det. Så hiss till det!
  • Sprayfärg
    Helt perfekt då man vill göra en snabb förändring i ett rum eller bara måla om någon pryl. Snabbt billigt och enkelt. ;)

Lugn söndag

Idag blir det en lugn dag. Jag ska gå en promenad snart och efter det ska jag läsa lite i körkortsboken. Och senare ikväll ska jag tvär sola en liten stund. :) Jag kommer skriva mer sen idag. Det blir nog en hiss och diss till och med. Men nu ska jag klä mig varmt och gå ut. ^^


Slinga håret

Om man är sugen på att få håret att se tjockare och mer levande så ska man färga eller bleka ett gäng slingor ton-i-ton med varandra. :)
Och detta har jag själv funderat på att göra väldigt snart. För jag börjar bli less att bara vara helt blond. Jag har ju varit blond läääände nu. Och alla som känner mig väl vet at jag färgade och böt hårfärg ofta förut. ;) Så snart är det dags för en liten förändring.

ska kanske gör något liknande som bilden under.


Dagens vill ha




Dom finns på H&M för 39,50 kr/st


student mössa

Idag har jag som många andra beställt min studentmössa. :) Den blev jätte fin! Nu känns det som skolan snart är slut... och vad ska jag göra efter skoan då? Man är ju som van med att ha cirka 3 månaders sommarlov och sen börjar skolan igen och man träffa alla vänner. Men efter studenten då, vad händer då? Jag vill inte bli vuxen... ;P


Min ser ut som denna fast med en rosaprick isället för blå, och annan text.
Den har även rosa insida. ;)


Ångest

Jag VILL göra klart repfaserna, jag VILL klara körkortet! Men jag har ingen ork till det. Jag orkar inte läsa 70 frågor och klara mins 63 av dom OCH klara göra det 8 j*vla gånger... Det är bara för mycket. Jag börjar få en sån ångest... Jag kommer att bryta ihop! Jag VILL verkligen ha körkoret nu, så fort som möjligt.
Men snart ger jag upp!

Och som ett minus i kanten så saknar jag Christian så mycket att det rent gör ont. Och det gör inte saken bättre... Hade jag haft körkort så hade jag kör till honom i helgen, men nu har jag ju inte det... *SUCK*


John blund på ingång

Nu säger jag godnatt, för nu börjar jag bli jätte, jätte trött.
Sov gott! :)


Är så tomt i sängen utan älskling, saknar honom! <3

kan inte vara sant

Jag och min pojkvän måste vara värdelösa på att kummunicera (stavning?). För jag är utlåst från min/hans lägenhete... Jag todde att nyckeln var gömd utanför, på det gamla vanliga stället. Men då hade han burit in den i lägenheten och låst med sin nyckel, och tagit med sig den till Kiruna. Så nu tar jag mig inte in. Och jag som hade tänkt vara duktig och städa och tvätta lite i helgen, sy om min halloween kostym och hämta mina p-piller. ;P



Men som tur är så har jag mina kontakter och lyckdes fixade det hela (med lite hjälp av mamma). Jag får lägenheten upplåst på fredag. :) HiHi..


Vill ha

Jag vill verkligen ha lovikavantar, men vet inte vart man kan köpa dom. Finns det någon snäll människasom kan tipsa mig om vart man kan köpa sånna? :)


Godmorgon

Sitter och väntar på att få fara på sjukan, jag mår verkligen inte bra, och det gör helvetes ont... Men snart får jag pencelin och förhoppnigsvis blir det bättre.

Och från det ena till det andra, jag har hittat min cam, så nu kommer jag att försöka fixa lite nyare bilder. ;) HaHa, äntligen. Jag börjar bli less alla mina gamla. Men dock så är det ju inte den bästa camen, men den duger. :P


Tisdag kväll

Nu är det nästan bara 10 dagar kvar tills älskligen kommer hem! <3 Och det är även nästan bara 10 dagar kvar till höstlovet. :) LÄNKTAR! Och jag längtar till halloween... Jag längtar till så mycket. Men dock innan det är det några prov och 8 skoldagar kvar. :P

Imorgon är det öppethus på sandbacka för 9:orna. HR ska laga mat, prata, duka och blanda drinkar, så vi har ganska mycket att göra. Och det känns jobbigt p.g.a att jag har så ONT... Men jag ska kämpa och vara på skolan imorgon.


(Jag och Vera på varselfest för någon vecka sen)

Nej, nejnej... Det får inte vara sant

Ny vecka och nya bekymmer.
Jag har så ont i mina urinvägar, IGEN! Jag är så less att ha ont där. Jag blir typ helt handikappad då jag får ont i urinvägarna. :/ Börjar snart gråta... Det är inge roligt alls. Men jag måste ta mig till skolan. Ska ju få info om utlandspraktiken.


Hoppsan

Hoppsan, har varit kass på att blogga i helgen, men jag har anledningar till det. Jag har ju haft helgskola i helgen. Plus att älsklingen komme hem också, men nu har han farit igen... Ville spendera så mycket tid som möjligt med honom. För nu kommer jag inte att träffa honom förrän Halloween. (Usch, så länge!)
Tur att det finns telefoner. :)


Klockan är ett på natten

...Så jag borde, och ska försöka sova strax.
Imorgon kommer älskling ÄNTLIGEN hem! Jag är såååååå gald. :D Har verkligen saknat honom massor.
Men vi har ju dock en äckligt lång skoldag imorgon, som alla andra fredagar. Inte roligt alls att börja klockan 8 och sluta 10 i 4.... På fredagar ska man sluta innan kl 2! ;) Någon som håller med mig?
Men jag kommer nog stå ut eftersom dagen kommer sluta jätte, jätte, jätte bra i alla fall. :)

Bild från idag på skoaln:

(
Lånad av http://sandrhaa.blogg.se/ , jag har ju tyvärr ingen kamera själv just nu.)

God natt!

Usch för mycket snö

Som jag skrev i förra inlägget så har de snöat, och det har snöat MASSOR. Det har väl kommit över en decimeter. Så nu får jag det lite jobbigt med det jag hade lämnat utanför lägenheten. Och om några timmar ska jag bege mig mot skolan. Usch vad blöt jag kommer att bli. ;) 

Snöar

Nu snöar det för andra gången denna höst. :) Och nu ser det ut att bli lite mer snö än då den första snön kom.



Fan, kom på att jag lämnade några saker ute vid lägenheten tidigare idag. Hoppas det inte snöar allt för mycket. Då kommer det bli lite jobbigt imorgon. :P Har ingenting emot lite snö i vanliga fall. Men just i kväll har jag det. Klantiga malin. ;)

Ansiktsmask

Sitter med en ansiktsmask nu och måste skölja av den om några få minuter.
Sen ska jag feta mig, och äta chips. ^^


Underbar låt

Älskar denna låt! Den får mig att bli så glad. Tänker tillbaka på alla MFG-fester och crusingar. :) Åhh, jag vill bara spola tillbaka tiden några få år. Jag hade så roligt och lärde känna massor med nytt folk. Vill tillbaka! ^^


Internet krångel

Internet har kronglat för mig idag. Därför jag inte har skrivit någonting idag.
Men snart ska jag ut och gå en sväng. Det är ju så härligt väder just nu. 
Skriver mera sen ikväll. :)


Diss & hiss


  • Rep-faser
    Jag har gjort om den massor med gånger nu och det går åt H*lvete. Den är ju svårats av ALLA faser...
  • Helgskola
    Behövs ingen förklaring, man hör ju bara på ordet varför det är en diss.


  • Hösten
    Det är så mysigt på hösten, alla mysiga kläder och accessoarer. Att äntligen börja tända värmeljus och att ligga framför tv:n med ev filt och dricka varmchoklad.
  • Uggs
    Varma, mysiga och sköna skor. (Dock kanske inte alltid dom snyggaste.)
  • Öronmuffar
    Hihi, jag bara älskar öronmuffar just nu, man blir ju så söt i dom + att dom värmer öronen väldigt bra en blåsig höstdag.


3 dagar

Om tre dagar kommer Christian KANSKE hem. :) <3 Jag hoppas verkligen att han gör det. Även om jag har äckel, f*tt skola i helgen och kommer knappt at träffa honom någonting. :( Varför var det tvungent att bli skola just den här helgen...? Får försöka tänka positivt på något sätt, men det är svårt. Såg verkligen fram emot en helg med Christian. *suck* Allt skiter sig bara hela tiden... :/

Ne, nu ska jag sluta klaga. Skriver mer sen ikväll. :)

Snö

Jag ser de snöar, jag ser det snöar det var ju roligt, HURRA! Japp, imorse då jag tittade ut såg jag snö ligga på backen. HiHi... ^^ Det är faktist lite mysigt att snön har kommit.
Menmen, nu måse jag fortsätta göra mig klar för skolan. Ska försöka klä mig varmt och mysigt idag. :)


Vill inte

Jaha, då var de måndag igen. Och jag är lika seg som vanligt på måndagar. Usch, jag gillar inte det här, och speciellt inte i veckan då vi har helgskola. Och de är en dålig helg att ha skola på... :( Vill bara gå och sova.

En sån där lista i brist på annat...

PERSONLIGT
Namn: Malin 
Födelsedatum: 920610
Hårfärg: blond
Ögonfärg: grön
Längd: 174
Skostorlek: 38-39
Klädstorlek: beror på
Civilstånd: Upptagen <3
Humör: Trött
Mobilnummer: 070.......


KÄRLEK

Har du ett förhållande just nu? ja
Har du kysst någon? ja

Har du strulat med någon du inte ens gillade? nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nja
Kärlek eller pengar? Kärlek!

FAMILJ

Vad heter din mamma? Carina
Vad heter din pappa? Ronny
Har du syskon? ja
Hur många? ett
Har du en stor släkt? lagom
Har du kvar alla mor&farföräldrar? ja
Känner du alla i din släkt? nja
Vem är du mest lik i din familj? mamma i utseendet..

SKOLAN

Har du bra betyg? G i alla fall ^^
Skolkar du? îbland
Vilken klass går du i? HR3

Vad heter din skola? Sandbackaskolan

Har du varit uppkäftig mot någon lärare? Lite
Vad heter/hette din favoritlärare? Mattias ;)
Försover du dig ofta? nja ibland
Gillar du skolmaten? inte jämt
Hur många går i din klass? 7st

FRITID & INTRESSEN

Går du på någon sport? nej
Vad tycker du om att göra? sova, mysa, se film, ragga, festa m.m.
Vilka sporter har du gått på? fotboll, innebandy, BASKET och kört lite cross
Lever du för någon sport? inte nu för tiden
Är du vältränad? inte lika mycket som förut


MUSIK, FILM

Vad har du för musiksmak? blandad
En bra låt: kommer inte på någon, är trött...

Vilken är din favoritfilm? Wild Child och Svamp bob the movie

Vilken film framkallar starka känslor? Bolt
En rolig film: finns mååååånga
Hur beskriver du musik? något som gör livet lite roligare 
Vad är bäst, film eller musik? film

Har du åkt...

Flyplan? ja
Buss? ja
Tåg? ja
Båt? ja
Taxi? ja
Helikopter? jo :) Det är riktigt roligt

DÄR DU BOR
Vart bor du? arvidsjaur
Hur bor du? villa eller lägenhet
Vilken färg har huset? vitt och lila eller röd och vit
Trivs du där? jo


TILL SIST

Vad är klockan? 00:30
Vad ska du göra snart? försöka sova

Söndag

Hitills idag har jag inte gjort mycket alls. Jag har varit ute och gått, suttit vid datorn och testat min halloween kostym. :) Den satt väldigt bra på mig. Den var varken för stor eller för liten. Så nu är allt utom sminket och håret klart till halloween. ;) Tänker inte visa kostymen helt än, men en liten tjuvtitt kan jag bjuda på. Hehe... Varsågod! ;P


Hemma

Blev att fara på varsel party hos Vera ett tag ikväll. Det var riktigt trevlig. Men dock så finns det ju vissa personer som kan vara väldigt jobbiga... Menmen, annars var allt okej.
Jag for hem ganska tidigt, runt tio. Var trött, pluss nykter. Men det känndes ändå skönt att fara hem tidigt. Och ett STORT pluss är att jag inte kommer vara bakis imorgon. ^^ Skönt!

Nu ska jag testa min halloween kostym. :) Den ser då snygg ut än så länge.

Mat

Håller på att göra lite mat nu. Sen ska jag nog ut på en liten promenad. :) Ska nog hämta ut mitt paket!

Bolt

Har kollat på Bolt idag. :)


Godmorgon typ...

Nu är jag på dåligt humör... Vaknade för en stund sen av att en j*vla motorsåg lever om just utanför mitt fönster. Pluss att jag somade sent igår. Inte kul alls! :/ Och nu då jag är klarvaken så är det knäpptyst... 

Ska nog lgga mig i solariumet några minuter. Men inte så länge, råkade somna i solariumet förra gången. Så jag  blev liiiite röd, och är lite kännslig nu. :P

(En bild på mig som jag tog för drygt 2 år sen.)

Saknar faktist mitt röda hår ibland, älskade att vara en rödtott. ^^


Känner du igen henne?

Får några år sen såg hon ut så här:


Ser ni vem det är? ;P



Nu ser hon ut så här:

Der är ju LADY GAGA! ^^
Första gången jag såg bilderna trodde jag INTE att det var hon.


Kunde inte hämta paketet ikväll

Som jag skrev i rubriken, jag kunde inte hämta ut mitt paket ikväll. :( Dom hade något problem med databasen. Men förhoppnings vis så skulle det vara fixat imorgon. Så imorgon då kan jag kanske hämta ut paketet. :) Jag hoppas det som är i paketet är snyggt och att det sitter snyggt på mig. Men jag tänker inte avslöja vad det är förän jag provat det.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt och kört lite bil. ;P
Imorgon, alltså lördag ska jag kanske till piteå. Men jag är inte säker på om jag vill dit än. Men jag få se vad jag känner för imorgon. Sen på kvällen blir de att dricka någon cider och fara på en varselfest. :) Men det blir bara att sälskaps dricka..


Paket..

Jag har fått ett paket som jag ska hämta ut sen ikväll. Visar kanske sen vad de är i paketet. :)

Ensamen i helgen

Fick nyss veta att Christian inte kommer hem i helgen... Tråkig men sant. :( Så nu hoppas jag verkligen att han kommer hem näsa helg. För kommer han inte hem då, så kommer jag på ett eller annat sätt fara till Kiruna för att få träffa honom. ;)

Jag vet inte vad jag ska skrivaom idag. Men jag ska ut och köra lite bil nu. BYE! :)

Vill ha...

...Christian här <3


Yes! :D

Klarade nyss fordons fasen! :D Nu är jag exremt super duper glad. Känner mig solt över att jag har klarat två faser på samma kväll. ^^ ÄNTLIGEN klar! Nu blir det repfaser för hela slanten... Jag ser hur körkortet närmar sig nu. :) 

Äntligen

Nu har jag och C-fasen löst våra problem och blivit bästisar istället! Med andra ord, jag KLARADE C-fasen nyss! :D Fick 67 rätt av 70. Jag är jätte glad! Hihi...

Så nu ska jag strax göra fordonsfasen och jag HOPPAS att jag klarar den direkt. Jag håller tummarna. För jag vill fortsätta köra och ta kortet någon gång! :)


MFGn, vilka underbara minnen som väcks till liv igen! :) 


Körstopp

Fan också, jag har fått körstopp och får inte köra någonting mer förrän jag är klar med faserna. Så ikväll måste jag sätta mig ner med min ovänn C-fasen och försöka lösa våra problem. ;) Jag ska vara klar med faserna innom en vecka! Det lovar jag mig själv nu...
För jag VILL verkligen ha körkoret nu! ^^


C-fasen

C-fasen och jag är OVÄNNER nu!!! Tre gånger irad har jag haft ETT fel för mycket för att få godkännt, ETT enda!!!
Jag blir ledsen... :/ Orkar inte försöka någon fler gång idag, är så less!

Nu ska jag tröst äta lite godis och glo på Disney Channel. Och förhoppnings vis bli på bättre humör. :) 

Mössa

Medans jag sitter och pluggar, så tänkte jag visa en sak som jag vill ha i vinter. :)
Den mössan vill jag ha:

Visst ser den varm och mysig ut. Jag blev helt kär i den då jag såg den. Och den är inte farligt dyr heller. Den kostar bara 99Kr. Kan någon ge mig den? SNÄLLA! ;)
Den finns även i svart.

Skola

Sitter på skolan och vill bara hem... Jag längtar till lovet, och det är bara några veckor kvar nu. LÄÄÄÄNKTAR! :)

morgontrött människa

Jag är en morgontrött människa. Jag ligger i sängen än och jag tar mig inte upp. Vill inte stiga upp, men jag måste pågrund av skolan. Det går så segt. Det känns som jag kommer att komma försentsent idag... :/ 

Svårt att somna

Har fösökt sova i en timma nu, men det går inte. Det är så svårt att somna ensamen i sängen. Det känns så tomt och kallt. Vill ha älskling här och krypa tätt intill honom, och somna i hans varma, mysiga famn... Men jag får ståut i obestämd tid.
Fy fan så jobbig!
 


Vill ha...



Promenad och sola

Ska ut och gå strax, måste försöka göra något så jag kan göra annat än att sakna C. <3 Sen efter promenaden ska jag sola i 30 minuter. Jag börjar förlora min LILLA bränna jag han fixa i sommras. Jag har jätte svårt för att bli brun... :/


        

Styckning

Idag på skolan har vi varit till renslakeriet och lärt oss lite mer om styckning. Vi fick se hur man skulle stycka en älg, och lära oss lite om olika delar. Vi fick även en rundtur och fick se alla maskiner och olika rum.
HeHe... Vi fick även ta på oss Bolibompakläder (skyddskläder). ;)




Måndag...


GODMORGON, jag är jätte, jätte, jätte trött idag...
Nu ska jag göra mig klar för den jobbiga skolan.

 


Sovdags

Nu ska jag lägga mitt huvud på den efterlänktade kudden i min säng och sova. Vete fan om jag kommer orka upp i morgon, för jag hatar måndagar! Men jag SKA försöka i alla fall. :) God natt & Sov gott..



Saknar min älskling massor redan... <3
Hoppas jag drömmer om honom i natt.


Beställt hem

Har varit ute och gått en sväng för att fördriva tiden. Det blåser kanska mycket ute nu. :)

Och jag har bestämt mig nu för vad jag ska vara på Halloween. Jag har till och med beställt kostymen. Nu är det bara att hoppas på att den är lika fin på ig som den är på bilden. Och jag tänker inte avslöja än vad det blev för halloween kostym. Ni får se det senare. ;)   ´


Halloween

Håller på att leta efter något fint jag kan ha på helloween. Men jag vet inte vad jag ska vara... Det finns så mycket roligt och fint att välja på.






Mys helg <3

Förlåt för jätte kass bloggning... Men min älskling komme ju hem till arvids i helgen. :) Vi har haft jätte roligt och gjort allt möjligt skoj och myst! Så jag har inte haft tid till att blogga nå. Men tyvärr så var han bara hemma hela lördag och lite på fredag och söndag, och jag vet inte när jag kommer få träffa honom nästa gång. Det kan vara nästa helg och det kan vara om en månad... :/
 
 




RSS 2.0