Praktik

Om ungefär en timma börjar jag min praktik och har det fram till klockan sju ikväll. Ogillas kraftigt.. :/ Tur att jag bara har två dagar kvar. Sen har jag skola igen, jag LÄNGTAR! :) Jag vill seriöst ha skola ist för praktik. Jag trivs inte som servitris eller kock.. Det är inga yrken som pasar mig.


Skola

Sitter på skolan just nu och skriver lite på mitt PA-arbete. Är janska less, och jag har inte ens kommit halvvägs än.. Men det är bara att försöka, för jag vill att det ska bli så bra som möjligt. Så det är bara att kämpa på. :)


 
 

Taggar till imorgon ^^




bumbi björn ;)

Gaaah, jag vet inte vad jag ska skriva. *suck*
Men på lördag blir det FEST! :) Hihi.. Bara så ni vet.
Och idag efter Arvas har jag ätit, promenerat och om en liiiten stund ska jag sola och efter det ska jag tvärt till Afrodite. :)

Skriver kanske mer sen om jag kommer på något bra.

Jag önskar att jag hade...

 


Fredag :)

Gud vad jag har längtat efter fredag. :) Börjar bli riktigt skolless. Men dock så har jag äckel praktik på Marios i två veckor. Jag börjar där på tisdag. Är INTE sugen alls! Jaja, det är bara två veckor, det är bara att stå ut. :)


....


Skottat

Blev mycket piggare eter min lilla promenad. När jag kom hem från promenaden bestämde jag mig för att skotta hela gården. Det tog väl någon timma att skotta bort all snö. Och fy fan så slut jag är i hela kroppen, kommer garanterat att ha kraftig träningsverk imorgon. ;P



Imorgon kommer älskling hem, längtar som fan! <3

Trött

Gud vad jag är trött i skallen just nu. Funderar på om jag ska ut och gå en sväng så jag vaknar till liv. ;P
Sen efter min korta promenad ska jag nog måla litegran i lägenheten. :)
Vet inte vad mer jag ska skriva just nu. Är helt tom i skallen.. Skriver mer senare.

Den 3 februari 2011


Hemma

Komme hem för ungefär en timma sen. Har mest raggat runt med Emelie ikväll. Fick typ 4, 5 eller kanske 6 motorstopp sammanlagt, haha är lite ringrostig, tror jag. :P

Nu blir det att lägga sig framför TV:n och sova.
Saknar dock älsklingen. Det är så tomt i sängen utan honom vid min sida. Men han är hemma igen om någon dag. <3
Sov gott! :)


Palt hos mormor och motorstopp

Komme just hem från mormor. Har varit där och ätit go palt. Jag älskar hennes palt, dock så är det glutenfri. Men jag tycker den är godare än "vanlig" palt. Det har tyvärr lite tråkig färg, den brukar bli typ stenfärgad (grå). ;)

Haha, föresten så är jag lite ringrostig med manuell växellåda. Jag kör hackigare än hackigast, och ojämnare än ojämnast. ;) Så ser ni en liten bil som kör ojämt eller får motorstopp lite här och där, så är det nog jag.

Om ett tag ska jag fara och "rädda" Emelie. :P Skriver mer ikv..

Besiktad

Nu är lill bilen besiktad. Dock så måste jag tillbaka om en månad. ;)
Men fram till dess är det bara att tuta och köra!


Letat praktikplats

Usch..  Det är ganska svårt att hitta en praktikplats då jag inte har någon lust att praktisera inom hotel och restaurangyrket. Och det blir inte lättare då jag måste vara i arvidsjaur och det finns så gott som ingen stanns att vara. :/ Funderar på att skita i det här..


Helt slut

*phuu* Nu är jag helt slut i kroppen. Har gått mina 10000 steg som jag skrev att jag skulle göra. Jag har även tränat mage, rygg, vader och lår. Känner mig jätte duktig! Jag har även hunnit sola 20 minuter.. Men tyvärr så har jag inte hunnit spela än. Men ska nog spela (bowling) om en liiiiten stund. :)


(Gammal bild på mig.)

10000steg

Ska försöka gå minst 10000 steg idag. Vi ser ju om jag lyckas, men det tror jag att jag gör. ;)
Sen ska jag nog spela TV-spel för igår köpte pappa kinect, och det är roligt som fan och man får motion samtidigt. Två flugor i en smäll alltså.^^

Men nu ska jag ut och gå! :)

tisdag

Var ett ga sen nu..
Idag har jag inte gjort mycket alls. Har varit på skolan och gjort två menyer till två av våra beställningar och sen bara flamsat på fram till lunch. På lunchen for jag, Emelie och Diana och åt på Greya knut. Vi åt en dubbel varm macka med kyclking, det var riktigt gott! :) Är mätt än..

Då vi kom ut ropade två tyskar till oss på engelska och ville ta kort på en svensk blondin tillsammans med dom och deras bil. Haaha.. Och eftersom jag var den enda blonda av oss tre så fick jag offra mig.  Hoppas dom blev nöjd med bilden. ;)

Och då vi var på väg till "skolan" (anexet/lappis) höll vi på att bli påkörda bakifrån av en snurrig männinska. Jag stod och väntde på att få svänga mot lappis medans det paserade massor med bilar, och då jag tittade i backspegeln ser jag hur en bil kom med alldeles för hög fart mot oss, och svänger ut mot alla bilar. Tur för honom att han hittade en lucka mellan bilarna, annars hade det kunnat sluta ILLA!  

Nu ska jag sluta babla på, måste bara visa våran fina logga till vårat UF företag som vi gorde i slutet av dagen.


RSS 2.0