Hoppsan, blir ett längre inlägg nu

Ojdå, det var ett tag sen jag skrev. Och jag har ju glömt lägga in bilderna på ringarna.  Och jag måste ha Christians dator för att visa bilderna, så det får bli i slutet av denna vecka. Menmen, jag har har haft fullt upp hela veckan. :)

Onsdag: Jag och mamma begav oss mot piteå för att shoppa lite. Jag köpte en vit hårklämmsblomma, en stor svart klämma, ett par svarta vardagsskor och en jeansjacka som jag gjorde om dill en snygg jeansväst. ;) Ska visa bilder.. Vi var även och åt på MAX, jag smakade något nytt dena gång, det blev en delifrech kyckling med sallad ist för strips, det känndes mkt frächare.

Torsdag: Christian kom hem tidigare p.g.a brand i gruvan.. Fixade även massa för norge resan.

Fredag-lördag: For vi mot norge (bodö, saltströmmen.) Måste bara få säga hur fint norge är med alla berg och dalar. ;) Tog massa kort som jag också ska visa sen. I norge blev det att fiska, grilla och bara mysa. Firade ju midsommar där. Hade hur trevligt som helst men familjen och på lördag vid kl 2 började resan mot Sverige igen.



Söndag: Blev att vi for mot pilträsk för att grilla med Christians mamma och pappa. Men inna det gjorde vi ett besök i storforsen. Har kort därifrån med. ^^ Hehe.. Gjorde även en liten resa till slagnäs för att hämta Dennis.

Måndag: Tog vi det bara lugn. Jag fick även en jätte fin sak av Christian, ett armband ur Laila Bagges smyckeskollektion. :) Tack Älskling! <3

Idag:
Har jag inte gjort mycket, Christian har farit till gellivare för att jobba. Det enda jag gjort idag är att sola, motionera och klippt gräset. Nu ska jag till lägenheten och bara ta det lugnt resten av kvällen. :)



Tisdag

Usch, vilket dåligt och tråkigt väder det är.. Det finns ju inget att göra då det regnar.. Jag hatar regn, för jag älskar att vara ute, men inte då det regnar. Tur jag ska till piteå och springa runt i affärer imorgon, och på torsdag kommer Christian hem igen, och då ska han få sin önskade Toast Skagen. ;)

Måndag

Idag har jag bara tagit det lugnt, jag har varit på olika affärer men det enda vettiga jag har köpt idag var två ringar. visar dom i slutet av denna vecka, typ på fredag eller torsdag. ;) Nu ska jag och Christian mysa och se lite film innan han beger sig mot sitt jobb.

Då han har farit så beger jag mog ut på en motionsrunda. :)


Föräldrafällan

Har nyss sett klart föräldrafällan, det var evigheter sen jag såg den och den var lika rolig som jag mins den. :) Men nu måste jag sova. Godnatt!


Orange, fint nu på sommaren! ^^


Lookbook.se

fredag

Godmorgon! :)
Är fortfarande sjuk.. Men jag hittade några tips på improveme.se om hur man blir av med sommarförkylningen snabbare. Tror jag ska testa dom. ^^

Satsa på C
C-vitamin stärker ditt immunförsvar och kan få symptomen att gå över snabbare, så ta vitamintillskott, skala en apelsin eller sleva i dig varm nyponsoppa – extra skönt om du har ont i halsen.

Salta svalget
Ont i halsen och hosta? Att gurgla med saltvatten kan lindra halssmärtor och lösa upp slem.

Sov ordentligt
Sömn och vila är det bästa botemedlet för att bli kvitt din förkylning. Se till att gå och lägga dig tidigt på kvällen och försök att hålla stressnivån till ett minimum.

Andas ånga
Täppt i näsan? Fyll handfatet med varmt vatten, luta dig fram och lägg en handduk över bakhuvudet. Dra djupa andetag och se om det inte börjar släppa.

Drick mycket
Är du förkyld så se till att inte bli uttorkad. Fyll på regelbundet med vatten och drick gärna te och färskpressade juicer.

Ät nyttigt
Du är snuvig, tycker synd om dig själv och det kan kännas lockande att trösta sig med skräpmat. Men satsa istället på en näringsrik kost för att återställa din hälsa. Välj gärna grönsaker i olika färger – då får du i dig många typer av vitaminer.

Jeansväst

En sak är då säkert, så fort jag såg denna outfit blev jag kär, jag älskar den! Den är både sommrig och fin på samma gång. ^^

Är sjuk än..

Är fortfarande sjuk, och det är inte på bättringsvägen än.. :( Jag hatar att vara sjuk. Jag har ingen ork alls, jag har ingen lust att göra nå just nu, vill bara bli frisk! Någon snäll människa som vill ta över min sjukdom? ;) Jag vill inerst inne göra massa roligt som typ fiska, fika med vänner, åka rullskridskor, bada och mycket mer, men jag orkar inte just nu.. Arsle...

Men en sak som jag måste försöka göra idag är att städa i lägenheten, det behövs verkligen. Jag har även storlust att möblera om lite.  ^^ Hihi.. få se om jag har ork till det.

Onsdag

Usch, inte min dag idag, lyckades bara sova några få timmar i natt.. Kunde inte sova på grund av alla hosta och feber. Detta är absolut ingen rolig start på sommarlovet. :( Vill vara frisk! Men jag får väl ta det lugnt och försöka bli fris så fort som möjligt. :)

summer look


lookbook.nu


Tisdag 2011-06-14

Denna dag har varit jätte lugn, jag har typ inte gjort någonting. Jag har bara varit på några affärer och tagit en promenad i solskenet. :) Det är så härligt att bara ta det lugnt och ta dagen som den kommer. Det är det som är det underbara med sommaren! <3

Efter maten blir det ut och gå igen och bara känna lugnet. ^^

Studenten del 2










Studenten del 1 (bal)


Då Erika just har fixat mitt hår och smink


Jag och Natali redo för balen


Det här kommer ju gå skitbra, eller!? ;)


Massa folk som tar kort och stirrar plus en känning som fastnar i skorna varannat steg jag tar..


Finns ingen återvändo nu, Le och låtsas som det regnar! :)










Var ett tag sen jag skrev nu, men studentvecka ni vet ^^

Nu är det exakt en vecka sen jag skrev sist, men då man har studentvecka så har man varken tid eller lust att blogga något. ;) Studentveckan har varit jätte rolig men ändå stressig nå j*vulst. ^^

Ska lägga in lite bilder från balen och studenten senare idag.


Luleå

Drar strax till Luleå med klassen, vi ska bowla och sen blir det att grillat til middag då vi kommer tillbaka till arvids. ^^ Skriver mer senare idag/kväll.


Sommar och sol

åhh, skönt med lite sommarväder! Har varit ute och gått i solen men Christian för en stund sen. Nu ska jag börja göra hemmagjord pizza. ^^ Det ska bli så gott.


Idag fyller denna brud 19år, Grattis!


2011-06-05


Skrev ju inte vad jag fick av Christian i paketet i går, det var ett par hörlurar till telefon ett minneskort på 4G och sist men inte minst så fick jag en digitalkamera! :D Så nu kommer det inom kort börja komma nya bilder i bloggen.


Lördag

Min lördag har bland annat spenderats i piteå. Jag hitta massa fint till mig själv, pluss presenter till Christian, dock en vecka för sent men bättre sent än aldrig! ;) Jag gav honom GTA4, en leksak och ett par snygga kallingar. Hihi..
Strax så ska jag öppna mina paket dock typ en vecka tidigt. ^^ Jag skriver sen ikväll vad som var i paketen.


Usch, tråkig dag.. skaffa aldrig en lägenhet ;)

Känns som jag städat hela dagen men ändå så känns det som jag har massor kvar. Men jag har då i alla fall diskat och tvättat allt. Så imorgon måste jag till soptippen och kasta allt skrot, och sen dammsuga lägenheten. Efter det tror jag att jag har gjort allt som jag måste.. Eller nja, ska ju tvätta och städa mercan också. ;)






Min trosdag fram till nu

Idag har jag hunnit med mycke, jag har hunnit med att ta en morgonpromenad, städa hela toan, ångstrykigt min balklänning och rensat och städa gaduroben och min byro, jag kan lova att jag har kastat mycket! :) Hehe..

Men nu ska jag tvätta och diska. Tråkigt som f*n men det måste göras. :P

Fixa för balen

Nu ska jag och Natali fixa lite till balen som är nästa vecka. :) Längtar lite faktist!

Hello sun, Welcome back!

ÄNTLIGEN tittar solen fram igen, visst den var tvärt fram för någon kväll sen i någon timma. Men idag har den varit framme läääänge! ;) Skönt att äntligen få se nå solljus och få känna lite sommarvärme efter några veckor med regn. :) Hihi..


RSS 2.0