CV

Sitter på skolan just nu och skriver ett CV. Det känns bra att få möjlighet att göra det i skolan då man kan få hjälp av sin lärare. :) Ska även skriva ett personligt brev snart om jag hinner.


Sommar minnen ^^


Kratta

Finns inget vettigt att skriva om idag. Har bara gått skola och slappat framför TV:n. ;P Men nu ska jag vara duktigt och gå ut och kratta gården, får ju en slant pengar för att göra det. Och jag behöver lite extra pengar just nu. ;)


Torsdag

Godmorgon, det ser ut som att det kommer bli bra väder idag. :) Jag hoppas verkligen att det blir det.

Men nu ska jag äta en god frukost och plugga på lite historia.
Jag kommer nog skriva om något mer intresant senare idag, men just nu vet jag inte riktigt vad. :)

sommaroutfits!



Allt kommer från H&M. :)

Skola

Nu ska jag dra till skolan och lyssna på någon gumma eller gubbe. ;P

Onsdag morgon

Gud så skönt det är att ha sovmorgon till klockan halv ett idag, känner ingen stress just nu. :) Men jag ska ändå vara LITE duktig och göra LITE skolarbete, ska plugga på historia. Ska nog även gå en sväng innan jag ska till skolan.

Skriver mer sen. ^^

Tid kvar till studenten..




Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! ;)
För det ska bli så skönt att få slippa alla tråkiga lektioner, alla prov, alla läxor och att stiga upp tidigt på morgonen. Men vad ska man göra med sitt liv då skolan är över?! Vad f*n vill jag jobba med? Kommer alla mina nära vänner att flytta? Vad ska jag göra istället för att gå skola?

I snart 13år har man haft samma rutiner och trygghet. Gått skola, fått höstlov, gått skola, jul lov, skola, sportlov, skola, påsklov, skola, sommarlov, och sen har allt bara börjat om.. Men efter jag tagit studenten då? Då är all trygghet som man byggt upp borta.. 


första skoladagen efter påsklovet

Det är ju tisdag idag, och idag var det första skoldagen efter mitt sista påsklov någonsin.

Dagen har inte varit så givande. Inget vettigt gjordes förän typ klockan helv ett. Då hade vi PA-redovisning och jag var inte ett dugg förberedd. :S Men det gick bra ändå.
Har även gjort ett historie prov som ABSOLUT INTE gick bra. Jag hade inte ens kollat i något häfte eller svarat på någonfråga. ;P Men det ska fixas på torsdag eller fredag. :) Annars kan det bli jobbigt värre..

Torsdag

Denna morgon började också med träning framför tv:n, men nu var det lite hårdare. Var helt slut efter. ^^ Men efteråt känner man sig jätte duktig. Måste ju komma iform lite för beach 2011.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen. Få se vad som händer.. Jag måste dock diska, börjar bli fullt på diskbänken. :P Hehe..



Hälso tips, skaffa en stegräknare

Gå 10 000 steg om dagen

Mer och mer uppmärksamhet riktas mot den integrativa träningen – det vill säga den som du utför i din vardag utan att tänka på det. Med stegräknare sporras du att ta de rekommenderande 10 000 stegen om dagen. Så skaffe en om du vill komma i form lite.

Jag har själv en stegräknare. Jag vet att jag går mer nu då jag har en, än då jag inte hade en. ;)

 

 

 


Min morgon

Min morgon har bestått av träning framför tv:n, jag känner mig riktigt duktig. :)
Men jag hinner inte skriva så mycket mer just nu. Ska på Dollar med mamma strax. ^^

Tips på studentklänningar ^^






Lördag-tisdag

Imorse for älsklngen till Gellivare för att jobba.. Saknar honom redan. <3

Dagen har spenderats med Natali, vi har raggat och pratat i massor. :) Vi har även smidit lite planer. Hihi.. Jag hoppas det blir som vi planerat. Lite fränt skulle det faktist vara. :)

Menmen.. Helgen som har varit har som sagt spenderats största delen i ett garage. men det var det värt, för nu lever liket igen. ;) Äntligen.. Jag har verkligen saknat att få ragga runt i en "finare" bil. Hoppas bara den vill leva längre nu än förra gången.

Igår var jag till piteå och shoppade lite saker till balen och studenten, och såklart lite skrot. ^^ Men det är ju alltid roligt att skaffa lite nya saker.
Jag köpte en freebra, två klänningar, en skorta, en hårklämma, fyra armband, en ring, ett diadem, två par örhängen och en bandeau. Jag ska försöka lägga in bilder sen, om jag bara lyckas, det är nå fel på min mobil..



Helgen

Jaha, idag har jag typ inget intressant att skriva om. :P

Kan väl skriva att Christian är på väg hem nu och är väl hemma om cirka två och en halv timme. Och i helgen ska vi försöka få igång GODen, alltså Christians fina röda mercedes. :) Hihi.. Så kort sagt så kommer helgen spenderas i ett garage.


2011-04-15


Avslutar denna dag med...


Vill ha..



Dom här två vill jag ha! :)



Fix

försöker fixa lite med bloggen, därför den ser ur som den gör just nu ;)

I måndags och tisdags..

I måndags följde jag Christian till boden då han tatuerade sig, den blev jätte bra, visar en bild på den sen. ^^

Sen i tisdags drog jag med mig Vera och tatuerade mig själv. ;) Första tatueringen jag skaffat. Jag tatuerade två fjärilar på högerhandled, dom blev jätte fina! ;D Är extremt nöjd med dom.

Hon som tatuerade mig var så gullig, för en viss person hade skrämt upp mig så jag hade spänt mig jätte mycket och varit extremt nervös. Så då jag väl började tatuera och insåg att det inte var så farligt började jag slappna av och då blev det svart för ögonen och det började tjuta i mina öron. :S Höll nog på att svimma...
Jolina, som tatueraren heter såg att jag blev likblek och bad mig gå ut och ta frisk luft en stund.

Då jag kom in igen hade hon tagit fram en brits så jag kunde ligga istället för att sitta och massor med choklad som jag fick äta. ^^ Hihi.. hon var så gullig.

Jag kan verkligen rekomendera henne, hon är jätte duktig och är väldigt proffsig även fast hon inte hållit på så länge. :)

Min tattoo:



Hade nog inte klarat det utan Veras stöd, så ett STORT tack till henne som följde som moralisktstöd. :)

I söndags..

I söndags ringde Vera och frågade om jag ville följa med till umeå och ta "modell för en dag kort" och självklart ville jag det. Det var kraftigt roligt! :D Dom som sminkade och fixade håret var jätte duktiga, fotografen var jätte gullig och duktig på att hjälpa en med hur man skulle stå och titta. Bilderna blev jätte fina. ^^ Hihi.. Så jag rekomendera verkligen er att göra detta om ni får chansen. Stället vi var på heter The Studio. :)

De tre korten som jag köpte:






Nationella

Min morgon började ovanligt tidigt, jag vaknade klockan sex av någon konstig anledning, och jag var inte ens trött. Inte normalt för att vara mig, jag brukar vara helt död då jag vaknar halv 8. ^^

Skoldagen började med svenska B nationella, jag hoppas att jag klarade det men jag kan fort ha råkat komma av ämnet lite för mycket. ;)
Jag har även räknat lite matte, men jag blir sååå less varannat tal blir rätt och varannat helt fel. :( Jag gillar inte matte...





Promenad

Komme nyss hem från en lång promenad. :) Och nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, det blir att se på TV och plugga lite för imorgon. Blir även kanske en ansiktsmask om jag orkar.


5 april 2011

Idag har solen lyst och det har varit kanon väder, det känns verkligen att våren är här. :) Men dagen har mest spenderats i skolan, tyvärr. Hade hellre suttit på en skoter och pimplat, eller raggat runt i en fin bil med massor dunk dunk. ;P

Nu sitter jag och läser lite om buddhismen, har prov om det på fredag. Jag hoppas att jag klarar det provet. Vill inte ha någon fler rest... :P




RSS 2.0