tack älskling! <3

Hihi.. Jag är så glad, I måndags fick jag en sak av älsklingen, jag fick en ny mobil!
Han är så snäll, söt, underbar, gullig och bäst. <3 Jag är jätte nöjd med mobilen!


Lördag kväll

Jaha, nu sitter jag helt själv i lägenheten och ser på körslaget. Hade inte riktigt planerat att göra det ikväll. Menmen... Det kan inte alltid bli som man vill.
Nu ska jag nog ut en kort sväng, sen ska jag göra pinbröd, ska överaska någon imorgon. Hoppas bara han blir glad! :) Måste dock stiga upp före fan imorgon, men det är det värt. Hihi...



DEG till pinnbröd:
2,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
1 dl vatten

Gör så här:
Häll mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Rör ihop alla torrvaror och häll sen i vatten, bland till deg.
Rör runt degen så den inte längre är kladdig. Använd ev mer mjöl för att undvika kladd.

När degen är klar rullar man ut den till en tunn korv. Linda tegkorven runt pinne. (Härav namnet pinnbröd) Är degen ca 0,5 cm tjock gräddas den jämt över glöden och blir inte bränd utanpå innan den är klar närmast pinnen.


lördag

Vad ska man hitta på idag då? :)

godmorgon igen ^^

Så skönt det har varit att sova. Har sovit från klockan sex till ungefär nu. :)

Inatt kommer Christian hem. <3
Synd att han bara har kort helg i helgen. Börjar bli kraftigt less att han bara är hemma någon dag och sen måste han fara och jobba igen. För på dom få dagar han är hemma måste jag "dela" honom men 20 andra människor också. Visst jag förstår de andra människorna, han är ju underbar. ;) Men ibland blir det för lite tid med honom..



Grillat

Har nyss ätit grillat till middag, det var riktigt gott. :) Det blev fläskfile och potatisgratäng med sallad och chips och dipp, men chipsen och dippen åt jag inte ifrån. ;) Känner mig duktig. Hihi..
Nu ska jag lägga mig och sova ett tag, jag är inte pigg...




Jag önskar att jag hade...


känner mig elak, men jag kan inte hjälpa det

Har du någon gång kännt att du sviker någon jätte mycket även fast det inte är meningen. Att du vill hjälpa denna person men kan inte just då. Usch, det är en sån jobbig känsla, jag hatar den. :/ Men ibland kan man inte råför vissa saker, för ibland måste man tänka på sig själv med. Och det måste jag göra nu...  

Godmorgon föresten

Gymkort

Nu har jag bestämt mig för att skaffa gymkort! ^^
Jag vill komma i form, bli starkare och ha något att göra på kvällarna/dagarna. Så senast nästa vecka ska jag ha skaffat det. Ska bli roligt att röra på mig ordentligt igen, det var ett tag sen. ;P


onsdag

Tjabba, tjena, hallå! Godmorgon. ^^
Sole skiner, det är klar blå himmel och det är åtta minus ute. Vilken härlig morgon! Nu vill jag bara ut med skotern, sitta och grilla korv, pimpla och busköra lite. Men tyvärr så ska dagen tillbringas i ett garage. ;)

Gårdagen

Igår började dagen lugnt med tv och mys. :)
På kvällen blev det att dricka lite alkohol och besöka arjeplog. Jag for dit med Christian, Krille, Matte, Köjsti, Evelina och puffen som körde. :) Jag hade faktist riktigt roligt igår, träffade massa trevligt folk. Men det blev dock kanske en drink för mycket inne på Harrys. ^^

5 Things

5 saker om mig själv.
Jag äter godis även om jag verkligen inte vill, när jag var liten ville jag bli djurskötare, jag vet inte vad jag ska jobba med i framtiden, jag har fräknar & idag ska jag köra till och från gällivare. :)

5 saker jag tycker om.
Sommar, sol, fest, shoppa & bilar.

5 saker jag ogillar.
Sova bort dagen, dåligt väder, arvidsjaur, bilar som bara går sönder & att sitta stilla för länge.

5 saker jag vill göra innan jag dör.
Tatuera mej, skaffa ett stort fint hus, resa jorden runt, handla på Ullared & vinna mycke pengar.

5 ord jag använder varje dag.
Fan, typ, arsle, hungrig & men..

5 favoritplagg.
Jeansleggings, benvärmare, ginalinnen, rutig stor skjorta & lackleggings.

5 saker jag inte kan leva utan.
Pengar, kläder, mobil, sommar & Christian.

5 viktiga personer.
Christian, mamma, pappa, Dennis & Emelie.


5 bilder jag tycker om.


5 mål/drömmar.
Bli framgångsrik, bo i piteå eller umeå (fast inte så länge), köpa en snygg bil, klara skolan och ta studenten & åka utomlands någon månad.

 

5 saker jag skulle ta med mig till en öde ö.
En stor båt, några nära och kära, en festmåltid, bikini & solskydds faktor.



god morgon!

Jag vaknade för ungefär en timma sen. Det är faktist skönt att inte sova bort heeela dagen. :)
Jag har hunnit sola i 16 minuter nu på morgon, så nu har jag fått lite färg i alla fall. Jag vill inte vara vinter blek längre, nu vill jag bli sommar brun. :) Hihi..
Nu ska jag äta frukost och sen ska jag ut och gå en sväng.


Torsdag morgon

Idag ska jag vara duktig och städa i lägenheten, jag ska även måla lite. :) Sen efter jag har varit duktig ska jag vara ännu duktigare och träna bland annat mage och rygg. Sen efter allt det vet jag inte vad jag ska göra, blir kanske att ta det lugnt eller hitta på något roligt. ^^


(Jag måste verkligen fixa nya bilder)

2011-03-09

Jag vaknade för ungefär en kvart sen, och snart ska jag äta lite frukost och sen ska jag ut och gå en kort sväng. :)


500 miles

Helgen har jag spenderat mesta dels i en bil..
I Fredags var jag först och åt på old duck in, maten var riktigt god och serveringen var trevliga. :) Sen efter den goda måltiden vart jag chaffis i några timmar.

Sen på lördag begav jag och Christian oss till piteå, där shoppade vi lite saker. Jag köpte bland annat tre snygga örhängen för 40kr. :) Men då vi väl var hemma gick min bil sönder..

På söndag tog vi det bara lugnt och åt grillat för första gången i år.

Igår (måndag) var jag och christian i sunderbyn, luleå och boden. Så det mesta av den dagen spenderades i bilen..
Nu idag har jag skjuttsat christian till gällivare för att han inte hade någon fungerande bil. Tur han har en snäll flickvän som skjutsar och snälla svärföräldrar som lånar ut bilen.  :)

Nu ska jag snart sätta mig i bilen igen, men jag ska bara till renvallen och grilla korv. TUR DET! börjar bli less att sitta i en bil. :P 


Fredag

Nu har jag lov! :D Men vad ska jag göra på detta lov då??? Hm.. Imorgon ska jag ju till piteå och på måndag ska jag till luleå. Men sen då? :P Jag kanske ska börja gå på gym, eller kanske göra bort lite skolarbete (fast skolarbete lät inte så roligt), eller kanske skaffa mig ett liv. Gaah, jag gillar inte arvidsjaur det finns ju så LITE att göra här. ;)

Menmen, ikväll kommer Christian hem och vi får se om vi hittar på något roligt då.




Torsdag

Ikväll känner jag att jar har varit riktigt duktig. :) Jag har gått en lååång promenad i det här skitvädret. Och efter det tränade jag även armar, rumpa och lår. ;) Så nu ska jag lägga mig i min sköna säng och sova så jag orkar stiga upp imorgon och gå på skolan. Hihi..

Jag längtar till imorgon kväll, för då kommer Christian hem. <3
Och på lördag ska vi till piteå och shoppa. :)


frukost

Godmorgon! Just nu sitter jag och äter special K till frukost. :)


Studentklänning

Visst jag vet att det är lite mer än tre månader kvar till studenten, men det är alltid bra att vara ute i tid. Jag har letat efter en studentklänning och jag har hittat några jag kan tänka mig att ha. Men jag kan inte bestämma vilken av dom jag vill ha. ;)






2011-03-01

Idag på morgon har jag varit på sjukan och lämnat några prover, lämna bland annat blodprov och jag hatar nålar. :S Sen begav jag mig mot skolan för att göra bort lite rester. Islutet av skoldagen hade balkomiten träff och vi kom fram till några saker, bland annat att balen i år ska vara bättre än förra årets. ;)

Efter skolan har jag ätit, tagit en powernap och sen har jag varit ute och gått. Tyvärr så blåser det ganska mycket ute idag. Så det blev lite kallt om kinderna i slutet av min promenad.  


RSS 2.0