Drar strax till skolan

Börjar skolan om ungefär en timma, men ska nog börja dra mig dit strax. :)
Har så tråkigt just nu..

2011-05-31

Godmorgon :)

Vaknade för en litenstund sen, och snart ska jag ut och gå min morgonrunda. Sen blir det att träna mage och rygg. Känner ingen stress idag, jag börjar ju inte skola förän klockan 14.00 idag. Men dock så slutar jag typ klockan 20.00. ;) Men det är bara tänka possetivt, det är sista gången vi har skola. ^^ 

Nu då sommaren är här så börjar man ju använda mer öppna skor, därför tänkte jag tipsa om hur man fixar finaste sommarfötterna. ;)

1. Peela!
De tråkiga och torra hälarna är snart ett minne blott. Passa på att ge fötterna en ordentlig peeling när du ändå står i duschen och peelar övriga kroppen. Peela grundligt så mjukar du upp förhårdnader och förbereder för nästa steg i din forvård.
 

2. Fila, fila, fila...
Sedan är det dags att fila fötterna. Använd en ordentlig fotfil, dock inte för grov, så får du bäst resultat. För att sedan underhålla dina fina fötter rekommenderar jag att du ger dem en liten filning varje gång du duschar. Gärna innan duschen, att torrfila är kanon. 
 

3. Klipp!
Nu är det dags att klippa nageln. Klipp dina naglar rakt av och inte på sidorna, då kan du få nageltrång och det gör riktigt ont. FIla sedan med en vanlig nagelfil tills du får en fin och jämn kant. 


4. Avsluta med en härlig creme... 
Glöm inte bort att smörja in dina fötter – både morgon och kväll.

5. ... och toppa det hela med en fin färg!

Kronan på verket blir en härlig färg på naglarna.


Varit duktig idag

Idag har jag varit duktig, jag har tagit två långpromenader, jag har även tränat lite rumpa och ben. Och som pricken över i:et har jag solat. ^^

Men nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och ladda inför morgondagen.


Skola

Sitter på skolan just nu och skriver min sista meny någonsin inom skolan. :)
Imorgon ska vi bjuda våra föräldrar på en tre rätters middag, vi ska bjuda dom på toast skagen som förrätt, biffstek med klyftpotatis, pepparsås och grilltomater som varmrätt och som dessert ska dom få kanelglass med flamberad ananas i mandelkorgar. ;) 

Tänk att det här är min sista måndag med skola, gud så skönt! ^^ Och nästa vecka är det studentvecka, jag längtar massor.




Brun sommar kropp

Ikväll har jag varit och solat solarium i 20 minuter med Natali. :) Riktigt härligt, och jag börjar faktist bli lite brun nu. HiHi.. ^^ Det kommer bli så snyggt till min studentklänning! Fy f*n vad jag längtar till studentveckan.





Min morgon

Idag vaknade jag vid klockan 10 och har tagit det riktigt lugnt fram till nu typ. Jag har hunnit fixa ögonbrynen, lägga en ansiktismask, gå en liten promenad och ätit en go brunch. ^^

Snart ska jag ut och gå tror jag, det är bara synd att det ska vara så kallt. :)

Långhelg

Nu har jag långhelg! ^^ Gud så härligt. Jag har dock inga planer för helgen än så länge, det enda är att Christian fyller år på söndag, så jag ska nog göra en god tårta eller nå liknande, också måste jag ju hitta en fin precent åt honom. ;) Jag gillar verkligen inte att köpa presenter, det är så svårt och speciellt till pojkvännen.

Solat

Såja, nu har jag solat i 20 minuter, det var jätte härligt. Tur att det finns någon sorts sol som man kan lita till 100 procent på. ;)

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen och bara slappa framför tvn med några bra tidningar, en tjejfilm och massor med jordgubbar och tändaljus. ^^

Hemmagjord ansiktsvård


sommar och sol..

Less.. Usch, jag börjar bli kraftigt less detta skit väder. Man vet aldrig om det ska regna eller vara soligt, ena timmen kan det vara nästan helt blå himel och sol, och andra timmen kan det vara spöregn och äckel väder.. Men för det mesta så regnar det. Jag vill ha riktig sommarvärme och sol NU! :)


Den 24 maj 2011


Sitter på skolan nu och ska göra en liten uppgift och efter lunch är det balmöte och sen är det slut med skola för denna dag. :)

Efter skolan ska jag ta en långpromenad om nu vädret tillåter det och ikväll blir det att sola lite solarium. Jag vill ju vara solbrun till studenten. ^^ 


Dröm om morgondagen, minns gårdagen, lev idag


Måndag, och 19 dagar kvar till studenten

Sitter på skolan och gör typ ingenting, jag fattar inte vad jag gör här idag. :P Och bara så ni vet så är det bara 19 dagar kvar till studenten (10juni) och det är bara 11 skoldagar kvar innan studentveckan!!! :D Jag längtar.


Söndag


Själv så vaknade jag för ett lite tag sen, det blev en tidig morgon idag. :) Somnade i soffan inatt och har sovit i den tills nu oh nu kan jag inte somna om. Men det gör inget, för då hinner jag ta en långpowerwalk innan Christian vaknar.
Idag har jag inga speciella planer än så länge. Funderar på att ta fram mina rullskridskor och åka lite, det var ett bra tag sen sist nu och det är j*vla bra träning. ;) Hihi.. Ska försöka få med Christian också.

Promenad

Efter skolan tog jag en liten promenad. Men en sak är då helt säkert, det blåser kraftigt idag. :P Men ändå så ska jag ut och gå en sväng igen innan jag ska och sola solarium med Emelie. :)

Fyra somriga klänningar


Sommarens glada färger ^^



Skola

Sitter på skolan just nu och har nyss gjort ett historie omprov, fast egentligen var det ju ett läxförhör som jag var tvungen att göra om.. Men det känns som om läxan gick bra, bättre än förra gången i alla fall. ^^ Den här gången fattade jag i alla fall vad frågorna handlade om.

Tips, ta trapporna och få snyggare ben & rumpa

7 fördelar med att ta trapporna ^^

• Du stärker och stabiliserar både leder, senor och skelett i hela underkroppen. Speciellt vadmusklerna och höftböjarna blir starkare och mer robusta.
• Du stramar upp lår- och sätesmuskulaturen avsevärt, så att de får ett mycket mer fast utseende.
• Du tränar coremusklerna (alltså mag- och ryggmuskler), så magen blir platt och ryggen stark.
• Du förbättrar konditionen och får en bättre syretillförsel – speciellt när du ökar tempot.
• Förbränningen skjuter i höjden, då det krävs extra energi för att bära din egen kroppsvikt. Du förbränner extra många kalorier om du även har barn eller matkassar i händerna när du tar trapporna.
• Du är inte beroende av gymmets öppettider och tunga maskiner för att få din dagliga träning. Ta bara trappan på väg hem – så tränar du!
• Du utmanar och stärker koordinationen, så att hjärnan blir bättre på att skicka snabba och mer exakta signaler till musklerna.


Nu ska jag ut och gå/jogga en sväng, ska nog även försöka hitta någon trappa att springa upp och ner i lite. ;)


Plugg, promena & sol

Idag efter skolan har jag pluggat på historia.. Efter det kännde jag att jag verkligen behövde en lång promenad för att vakna till liv, så jag har gått i lite mer än en timma ikväll. Sen solade jag 20 minuter, men dock så är jag lite röd nu :/ ajaj.. Tur det går över.
Men nu ska jag fortsätta plugga och sen ska jag avsluta kvällen med världens bästa serie sex and the city. ^^

ANSIKTSMASK FÖR LYSTER



Skola

Nu sitte jag på skolan och håller på med nå skolarbete.. Är så kraftigt less på allt inom detta ämne. Är knappt roligt längre. Jaja, det är väl bara att härda i någon vecka till. Sen så slipper jag allt!

Ett litet skönhetstips så här på morgonkvisten.
RÖR PÅ DIG
När man är ute och rör sig så blir det positivt även för utseendet. Huden blir fräschare, man ser piggare ut och inget slår väl de där härligt rosiga kinder man får efter en tidig morgonpromenad. ;) 

 

Måndag morgon

Godmorgon! Imorse blev jag väckt av Christian med frukost på sängen. ^^ Han hade gjort en jätte god räkmacka med grönt teh till. Så gullig pojkvän jag har. Hihi.. Tack älskling! <3

Bild tagen från google

Sen efter jag ätit den enormt goda frukosten fixade jag mig och begav mig sedan till skolan, men det var dock en sak som jag inte viste, det var att vi hade sovmorgon till klockan 12 idag..

Och föresten, jag skrev ju aldrig igår att det blev ett bilköp. Bilen är jätte fin. Visst det finns små skavanker, men den är fin utvändigt, invändigt, i motor, växlar mjukt allt är bra med den just nu. ;)




Hemma hos mamma och pappa

Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa medans min fina pojkvän och hans bror är och kollar på en "ny" bil. :)

2011-05-15


Hoppas ni har sovit gott inatt, det har då jag gjort i alla fall. ^^

ÅNGANDE MORGONSTUND
Tänkte tipsa om ett bra sätt att få fräsch hy! 
Tipset är att när man kokar upp vattnet till sitt te på morgonen så gör man det i en kastrull,
så använder man sig sedan av ångan för att öppna upp porerna.
Håll huvudet ovanför kastrullen och ta bort locket så ångan öser ut!
Bra för dig med stora porer, följ upp detta med en ansiktsmask så blir huden riktigt fräsch!

Du är vad du äter

Har varit och gått en sväng med älsklingen för ett litet tag sen. Vi var riktigt duktiga. ^^ Vi har även lekt lite i olika lekparkar. ;) Hehe! Jag tänker alrdig växa upp helt, bara så ni vet. Det är ju tråkigt att vara vuxen.

Just nu sitter jag och kollar på "du är vad du äter" (Anna Skipper). Det är faktist ganska inspererande, det får då mig att försöka äta bättre och röra på mig mer.


Dagens

Dagens humör:
Bra, hade kunnat vara sämre eller bättre.

Dagens planer:

Lång promend, sola sen har jag inga fler planer

Dagens vill ha:

Sommar värme :)

Dagens bästa:

Ingen skola idag

Dagens sämta:
Bra fråga :P

2011-05-13

Dagen började med en lite sovmorgon till klockan tio. Så imorse han jag lägga en ansiktsmask . (Som för övrigt luktade jätte gott.) :P Jag han äta en god och nyttig frukost och kännde ingen stress alls. 
Skoldagen har annars bara bestått av plugg och prov i historia, jag hoppas jag klarade provet! :)






godnatt

Nu ska jag cykla till lägenheten i kylan, är lite frussen just nu. Men då jag kommer till lägenheten ska jag ta en varm och skön dusch, och sen ska jag dröma söta drömmar.
God natt & sov gott! ;)

Men innan jag sticker tänkte jag lägga in lite tips..


Promenad & sol

Har just varit ute och gått en bra bit själv. Men nu ska jag ut och gå ännu mer med Natali och sen ska vi sola och bli solbrända och läckra. ;) Vi Ses!


Slutspurt i skolan nu.. Känner stressen

Har suttit på skolan hela dagen och pluggat. Tråkigt som f*n, men det är ett måste att göra det klart. Har bara någon vecka på mig. Det känns som jag har extremt mycke kvar att göra innan betygen ska sättas..
Börjar känna stressen nu!




Min kväll

Ikväll har jag varit duktig igen, först var jag ute i skogen och gick med natali och hennes fina hundar. Sen då vi kom hem igen gick/jogga jag en lång sväng själv, och efter det blev det lite basket. Och som pricken över iét tränade jag vaderna och låren. ^^

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. :)




Onsdag

Min dag her spenderats i Piteå med mamma. Jag har köpt det sista till balen och studenten nu, så nu är allt klart utom alla rester som jag har kvar.. ;)

Jag köpte en blommig klänning, ett gult linne, vit BH och trosor, ett örhänge, pilotbrillor en silvrig väska och en ljus brun med fransar, ett silvrigt armband med strass, ett diadem med strass, strasspluppar och värme skyddsspray till håret. Tror inte att jag har missat nå. :P Haha..


Powerwalk

Nu ska jag vara duktig och ut och gå/jogga en powerwalk. :) Känner att jag behöver det just nu.

Solkällan

Att vara i "solkällan" på ringelsta var hur härligt som helst. Det känndes nästam som att vara utomlands, med ljudet av vågor och fåglar, med solstolar, jätte fina väggar som var målade som havet, värme, ljus och sand på golvet. :) Det var verkligen inte första gången jag var där, det är då en sak som är säkert. bara synd att man inte blir brun. ^^

Tisdag

Det var ett tag sen jag skrev något nu. Men på helgerna vill jag helst umgås med Christian, så då händer det inte så mycket i bloggen. ;P

Lördagen började lite halv dåligt men den slutade mycke bättre. På kvällen for vi till Piteå i Christians fina röda merca. Hade roligt men tyvärr så gick det lite för långsamt för min smak på crousingen, så jag blev lite less där ett tag.

Tänkte även berätta att Tommy är enormt duktig är på att köra, för hur många klarar av att köra på en crousing med en extremt DÅLIG koppling? :)
Vi träffade även en person som vi har saknat lite i arvids, KONA! :D

Idag ska klassen till ringelsta och vara i solrummet eller vad det nu heter. ^^


Fredag

Idag är det fredag och i vanlig ordning så kommer Christian hem idag. :) Dock så kommer han hem typ två inatt.. Gillar inte då han blir så sen. :/

Menmen.. nu ska jag ut och gå en sväng, om nu vädret tillåter det. :)

Maxa fettförbränningen på morgonen!



• Ett superenkelt sätt att starta igång din fettförbränning är såhär enkelt:
starta dagen med ett glas kallt vatten. Enligt tyska forskare ökar det din
ämnesomsättning med 30 procent den första timmen efteråt. En 30-procentig
ökning motsvarar ca 25 kalorier.

• En snabb powerwalk eller ännu bättre, löprunda är verkligen det bästa sättet
att starta morgonen på. Om du gör det på fastande mage är det toppen för
fettförbränningen!

• Efter din stund i friska luften är det rätt in för en kall dusch! Den kalla
duschens effekt har faktiskt studerats i ett försök, där deltagarna sänktes ner
i 18-gradigt vatten i upp till 90 minuter. Forskarna kom fram till att
viloämnesomsättningen tredubblades under vistelsen i det kalla vattnet.

• Frukosten är det viktigaste målet på dagen och får aldrig någonsin glömmas!
En portion havregrynsgröt med lite linfrö och sötmandlar och massor av kanel
på är en grym start på dagen. Kanel är ju fettförbrännande! En kopp svart kaffe
till detta fortsätter att ge fettförbränningen en kick.



sista orden för ikväll..


min kväll

Ikväll  har jag gått en promenad med Natali och Vera. :)
Sen efter det har jag pluggat historia, och det är sååååå äckligt tråkigt! -_- Jag struntar fullständigt i vad som hände den 11 december 1941 eller vilka de stridande parterna var.. Usch! Finns mycke vettigare saker att göra.





Om du råkar ha hundra kronor över..



Måste skaffa!

Måste skaffa hårnålar med strasstenar på. Men vilken av dessa modeller är bättre, vilken av dom är snyggast i håret och sitter fast bäst? ;)



nya vanor som ger dig en slankare figur!

Starta dagen med frukost
En rejäl frukost förebygger överätande senare under dagen. Det är också ett bra sätt att kickstarta ämnesomsättningen. Slarva därför inte med morgonmålet, för det är det viktigaste målet på hela dagen.

Se upp med flytande kalorier
Alkohol, läsk och kaffelatte är riktiga kaloribomber. Släck törsten med vatten istället.

Sätt upp kroppsförebilder
Inspireras! Till exempel av Jessica Alba, hennes kropp är slank men ändå kurvig och kvinnlig, vilket är mångas kroppsmål. Genom att titta på bilder på snygga kroppar blir du med all säkerhet motiverad, det finns INGET som hindrar dig från att få den kroppen. Du kan om du vill. :)



Planera dina mellanmål
Ofta är det sötsakerna vi stoppar i munnen mellan målen som är den stora boven. Ät på regelbundna tider så minimerar du risken att trilla i sockerfällan. Frukt är alltid ett bra alternativ till mellanmål, men du kan även välja ett grovt bröd med lätt pålägg eller naturell yoghurt.

Mycke grönt på tallriken
Ät enligt tallriksmodellen; grönsaker på halva tallriken, kött på en fjärdedel och potatis på en fjärdedel.


Balfrisyr

Jag hade lite bekymmer över vad jag skulle ha för frisyr på balen. Men nu har jag äntligen bestämt mig. Jag ska ha håret lockigt och lite halv slarvigt uppsatt.
Det blir ganska exakt denna frisyr:
Men jag ska ha strass ploppar istället för pärlor. ^^

Måndag igen

Nu är det måndag igen. :)

Jag vet inte riktigt vad min dag ska bestå av. Men jag vet att jag måste plugga lite och så ska jag ut och gå. Få se vad dagen bjuder på sen. :P

RSS 2.0